Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Multumesc, gourmandine.ro ! :)
Pentru marinata:
Pasta pentru uns:
Marinata: Intr-un vas incapator punem 1 litru apa, adaugam ceapa taiata solzisori, morcovul rondele si usturoiul felii . Condimentam cu sare si legume uscate.
In aceasta marinata asezam iepurele portionat si lasam totul in frigider cel putin 12 ore.
Dupa ce trec cele 12 ore scoatem carnea din marinata si o scurgem bine intr-o strecuratoare.
Scurgem apoi si legumele din marinata, pentru ca le vom folosi in etapele urmatoare.
Sos pentru uns carnea de iepure :
Intr-un castronel punem uleiul de masline, margarina, legumele uscate, sare, boia dulce de ardei, piper si amestecam totul pana vom obtine o pasta omogena.
Ungem carnea de iepure scursa cu pasta obtinuta si o punem in tava, peste punem legumele, scurse si ele in prealabil, stropim totul cu putin ulei si introducem tava la cuptor pentru cca 1 ora, pana se rumeneste frumos.
Eu am pregatit reteta la cuptorul cu halogen . Nu am uns vasul cu ulei si am adaugat, pe langa legumele folosite la marinata, cartofi fierti pe jumatate si ciuperci crude intregi. La jumatatea timpului de preparare am intors bucatile de carne , pentru rumenire uniforma.
Am servit iepurele cu salata de ardei copt, langa legume gatite in amestecul de mirodenii si sucul scurs in timpul prepararii carnii .
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult